Curry van groene groenten
20-40 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten
300 gram witte rijst
1 witte ui, fijngesneden
Scheut olijfolie
2 eetlepels kerriepoeder
1 courgette, in schuine plakjes
4 stengels pijpui, in stukjes van 3 centimeter
150 gram diepvrieserwtjes ontdooid
150 gram haricots verts, schoongemaakt en gehalveerd
400 ml kokosmelk
Half bakje koriander, blaadjes geplukt
Bereidingswijze
Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking. Fruit de ui glazig in de olie en voeg het kerriepoeder toe. Bak alle groenten 3 minuten mee en giet er de kokosmelk bij. Breng het geheel aan de kook en laat ongeveer 5 tot 10 minuten zachtjes koken, totdat de groenten beetgaar zijn. Breng de curry op smaak met zout en peper. Verdeel de rijst over vier kommetjes, schep er wat groentencurry op en garneer met de koriander.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!