Ingrediënten
300 g mooie biefstuk
Voor de salade
1 grote zoete ui, in zeer dunne halve ringen
1 rode ui, idem gesneden
1 eetlepel kappertjes
Half bosje platte peterselie, geplukt
Halve theelepel komijnzaad
1 eetlepel olijfolie
Voor de saus
4 verse kleine eidooiers
2 eetlepels Dijonmosterd
2 eetlepels witte wijnazijn
1,5 dl olijfolie
1 eetlepel witte basterdsuiker
Half bosje dille, fijngesneden
Bereidingswijze
Stap 1.
Vries de biefstuk voor het snijden licht aan en verwerk hem tot een mooie tartaar. Breng de tartaar op smaak met zout en peper.
Stap 2.
Meng de uien, peterselie, komijnzaad en kappertjes met de olijfolie en breng het geheel op smaak met zout en peper.
Stap 3.
Meng de mosterd met azijn, basterdsuiker en olijfolie en klop dit tot een homogeen geheel. Meng er tot slot de dille doorheen.
Stap 4.
Maak tartaartjes met behulp van een steekring, breng een kuiltje in het midden aan en leg daarin de eidooier. Schep er wat uiensalade naast en druppel de mosterddillesaus eromheen.