Duitse biefstuk met spinaziestamppot
0-20 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

  • 4 Duitse biefstukken
  • 500 g gewassen en gedroogde spinazie
  • 1 liter water
  • 1 pak puree voor stamppot, 2 zakjes (Maggi)
  • 2 el vloeibare boter
  • 2 zongedroogde tomaatjes, in stukjes gesneden

Bereidingswijze

  1. Snijd de schone droge spinazie in kleine stukjes. Breng ondertussen het water aan de kook en roer van het vuur af de inhoud van de zakjes erdoor met een garde.
  2. Roer er met een spatel de fijngesneden spinazie door en laat met het deksel op de pan een minuut doorwarmen op laag vuur.
  3. Verwarm ondertussen de boter in de koekenpan en bak de Duitse biefstukken een minuut aan elke kant bruin, voeg de stukjes tomaat toe en roer de aanbaksels los.
  4. Giet het bakvet bij de stamppot en roer nog even door.
  5. Serveer de stamppot met de Duitse biefstukken en maal er nog wat peper over.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!