Dunne spaghetti met kippenlevertjes
0-20 minuten
Koken
4 personen
Voorgerecht
Kip
Italiaans
Onbekend

Ingrediënten

400 g kippenlevertjes
300 g spaghetti
35 g gedroogde paddenstoelen
50 g boter
1 ui, fijngesneden
2 eetlepels tomatenpuree
100 ml medium sherry
2 eetlepels walnotenolie

Bereidingswijze

Week de paddenstoelen 20 minuten en bewaar het weekwater. Kook de spaghetti volgens de beschrijving op de verpakking. Smelt de boter en bak de fijngesneden ui bruin, voeg dan de kippenlevertjes toe en bak deze 4 a 5 minuten mee. Voeg de uitgelekte paddenstoelen toe met de tomatenpuree en de sherry, roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Roer er de spaghetti door, samen met 4 eetlepels van het weekvocht en 2 eetlepels walnotenolie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!