Eenvoudige gehaktsaus met verse oregano en rozemarijn
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Gehakt
Overig

Ingrediënten

400 g half-om-half gehakt
3 el olijfolie
zout en peper
1 middelgrote ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, gesnipperd
2 takjes oregano, alleen de blaadjes
1 takje rozemarijn, alleen de blaadjes
1 el tomatenpuree
1 blikje tomatenblokjes van 400 g

Bereidingswijze

Stap 1
Verwarm de olie in een hapjespan en bak het gehakt rul. Bestrooi het met zout en peper. Voeg de ui, knoflook en kruiden toe en bak zachtjes 2 minuten mee.

Stap 2
Voeg de tomatenpuree toe en bak die even mee, voeg dan de tomatenblokjes toe en laat het geheel zonder deksel 10 minuten zachtjes koken. Lekker met allerlei soorten pasta.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!