Entrecote met kruidenmascarpone
0-20 minuten
Bakken
2 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

2 entrecotes van circa 300 g per stuk
grof zout en versgemalen peper
4 el mascarpone
1 el fijngeknipte bieslook
1 el fijngeknipte kervel
1 tl grove mosterd
2 el vloeibare boter

Bereidingswijze

Stap 1
Bestrooi de entrecotes rondom met grof zout en peper. Roer de mascarpone los met de kruiden en mosterd en zet koel weg. Verwam de boter in de koekenpan en bak de entrecotes aan elke kant op hoog vuur circa 4 minuten.

Stap 2
Snijd de entrecotes doormidden en serveer met een toef mascarpone en bijvoorbeeld gepofte aardappelen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!