Farfalle met gerookte truffelkip
20-40 minuten
Koken
4 personen
Bijgerecht
Kip
Internationaal
Onbekend

Ingrediënten

200 g gerookte kipfilet, in dunne plakjes
300 g farfalle
200 g creme fraiche
200 ml paddenstoelenbouillon
flinke scheut truffelolie
3 stengels bleekselderij, geschild en in plakjes
1 friszure appel, klokhuis eruit en in dunne plakjes
half bosje selderij

Bereidingswijze

Kook de pasta volgens de beschrijving op de verpakking.
Verwarm de creme fraiche, voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de gewenste dikte.
Breng op smaak met zout, peper en de truffelolie. roer het geheel door de pasta en voeg de bleekselderij, appel en kipfilet toe.
Verdeel over vier borden en garneer met een plukje selderij.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!