Ingrediënten
100 g boeren belegen kaas
100 g bleu d’Auvergne
100 g roombrie
100 g bettina blanc
40 g walnoten, gehalveerd en geroosterd
2 rode uien, gesnipperd
75 ml balsamicoazijn
1 eetlepel suiker
25 g roomboter
50 ml vloeibare honing
Halve eetlepel truffelpaddenstoelen tapenade
1 eetlepel truffelolie
Bereidingswijze
Stap 1.
Smelt de roomboter in een koekenpan en fruit de rode ui glazig. Voeg de walnoten toe en bak even mee. Voeg de suiker toe en laat licht karameliseren. Blus af met de balsamico azijn en laat deze verdampen. Laat het geheel afkoelen en verdeel over vier kleine schaaltjes.
Stap 2.
Meng de honing met de tapenade en de truffelolie en verdeel over vier kleine schaal tjes. Snijd elke soort kaas in vieren en verdeel over vier bordjes/plankjes. Zet bij ieder bordje een schaaltje met het rode ui mengsel en een schaaltje met de truffelhoning. Serveer met licht geroosterd mueslinotenbrood.