Filetlapje met mosterd en dragon
0-20 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

4 varkensfiletlapjes
2 el. grove mosterd
2 el. vloeibare boter
1 flesje kookroom
2 takjes dragon, alleen de blaadjes fijngehakt
zout en peper

Bereidingswijze

Smeer het vlees aan beide kanten in met de mosterd. Verwarm de boter in een koekenpan en bak hierin de filetlapjes om en om zachtjes bruin. Haal het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie.

Blus het braadvet af met de room, roer de aanbaksels in de pan goed los, voeg de dragon toe en laat de saus een minuut inkoken. Breng op smaak met zout en peper. Leg het vlees terug in de saus en warm nog 2 minuten mee. Lekker met gebakken aardappels en witlof.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!