Ingrediënten
100 g runderham, in reepjes
50 g selleriesalade
2 el boter
3 filodeegvellen (diepvries)
1 eidooier, losgeklopt
1 el kappertjes
1 el bieslook, gesnipperd
zout en versgemalen peper
Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180 graden. Laat de boter smelten en het deeg ontdooien. Leg een deegvel op een bestoven werkblad en bestrijk het met een kwastje boter. Leg hierop het volgende vel en bestrijk nogmaals met boter. Leg hierop nog een vel en steek er 4 rondjes uit van 10 centimeter. Duw de rondjes in de muffinvorm en bestrijk ze met een beetje ei.
Stap 2
Bak de bakjes in circa 6 minuten lichtbruin en krokant. Laat ze enigszins afkoelen en haal ze voorzichtig uit de vorm. Laat op een rekje helemaal afkoelen.
Stap 3
Schep de hamreepjes samen met de kappertjes en bieslook door de selleriesalade. Breng op smaak met zout en peper en vul de bakjes vlak voor serveren met de salade.