Flammkuchen met regenboogtomaatjes en feta
20-40 minuten
Oven
2 personen
Tussendoortje
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

– 1 rol kant-en-klaar flammkuchendeeg
– 100 ml crème fraîche
– 250 g regenboogtomaatjes, gehalveerd
– 4 eetlepel basilicumolie
– 100 g feta
– 1 theelepel poedersuiker
– Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 220 graden. Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Besmeer het deeg met de crème fraîche en verdeel de gehalveerde tomaatjes over het deeg. Besprenkel de tomaatjes met de basilicumolie en bestrooi ze met poedersuiker en wat peper en zout. Verkruimel vervolgens de feta eroverheen.
  3. Zet de bakplaat in de oven en bak de flammkuchen in 20 minuten gaar en krokant.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 450 KCAL (1890 KJ). EIWIT: 10 G. VET: 30 G (WAARVAN 17 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 34 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!