Flammkuchen met rookvlees
20-40 minuten
Oven
4 personen
Tussengerecht
Vleeswaren
Italiaans

Ingrediënten

  • 200 g dun gesneden rookvlees (vleeswaren)
  • 1 pak Flammkuchendeeg (pak 260 g, supermarkt)
  • 150 g jonge komnekaas, in repen
  • 125 g crème fraîche
  • 1 handjevol rucola
  • 8 kwarteleitjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Rol het deeg uit op bakpapier en bestrijk het tot bijna aan de randen met de crème fraîche. Beleg het vervolgens met het rookvlees en de komijnekaas.
  3. Bak de Flammkuchen in de oven in ongeveer 15 minuten bruin en krokant.
  4. Haal de Flammkuchen uit de oven, breek de kwarteleitjes erboven en zet het nog 3 minuten terug in de oven tot het eiwit gestold is. Strooi er voor het serveren wat rucola overheen.

VOEDINGSWAARDE PER PERSOON: 475 KCAL
(1995 KJ). EIWIT: 28 G. VET: 26 G (WAARVAN 10 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 31 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!