Fraise Romanoff met gemarineerde aardbeien en vanille-ijs
0-20 minuten
Overig
4 personen
Nagerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

500 g aardbeien
4 eetlepels balsamicoazijn
3 dl slagroom
230 g suiker
0,5 dl wodka
2 eiwitten
vanille-ijs

Bereidingswijze

Maak een pulp van 200 g aardbeien, vier eetlepels suiker en de wodka.

Klop de slagroom met 50 g suiker, meng door de pulp en zet het geheel in de koelkast.

Marineer de rest van de aardbeien met de azijn en wat suiker.

Klop de eiwitten in een ontvette kom en voeg langzaam 100 g suiker toe.

Schep het mengsel van de pulp en room op de aardbeien. Leg daar het ijs op en spuit het geklopte eiwit erover.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!