Frisée-slablaadjes met chipolataworst
0-20 minuten
Bakken
8 personen
Hapjes/Amuse
Varken
Nederlands
Kinderkeuken

Ingrediënten

  • 4 chipolataworstjes, doormidden gesneden
  • 8 blaadjes friseesla
  • 8 snacktomaatjes, in vieren gesneden
  • 1 paprika, in blokjes
  • 4 eetlepels gerookte- barbecuesaus
  • 1 ui, fijngesnipperd
  • Uitdeelzakje chips, naturel
  • Boter

Bereidingswijze

  1. Bak de stukjes worst in 5 minuten in een klontje boter rondom bruin. Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
  2. Doe in dezelfde pan opnieuw wat boter en fruit de ui en paprika in 10 minuten zacht.
  3. Voeg de tomaatjes toe met de barbecuesaus en eventueel een klein scheutje water.
  4. Leg de worstjes in een slablaadje en schep hier de saus op.
  5. Verkruimel de chips en strooi die eroverheen. Geef er los ketchup bij om de rolletjes aan tafel te versieren.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!