Gebakken balkenbrij met bietensalade en gemberdressing
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 plakken balkenbrij
1 pakje gekookte bietjes
6 eetlepels mayonaise
1 eetlepel witte wijnazijn
2 à 3 eetlepels ingemaakte gembersnippers(potje)
1 zak veldsla
25 g roomboter

Bereidingswijze

1. Maak een dressing van de mayonaise, gembersnippers en de witte wijnazijn. Snijd de biet in blokjes en maak deze aan met wat dressing. Verhit de boter in een braadpan.

2. Bak de balkenbrij om en om goud-bruin en houd dit warm. Maak de borden op met de veldsla en bieten salade, plaats de balkenbrij erop en de dressing eromheen.

3. Serveer eventueel met toastjes van zuurdesem brood .

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!