Gebraden rollade en sjalottenmarmelade
0-20 minuten
Koken
4 personen
Lunch
Varken
Overig
Pasen

Ingrediënten

100 g gebraden varkensrollade
8 plakken maïsbrood zonder korst
½ kropje kropsla
10 sjalotten (gesneden in ringetjes)
½ dl rode wijn
1 eetlepel schil van citroen en sinaasappel
3 eetlepels suiker
1 eetlepel azijn

Bereidingswijze

1. Kook de sjalotten met de wijn, de schillen, suiker en azijn gaar op een laag vuur om zo sjalottenmarmelade te maken. Laat de marmelade inkoken en afkoelen.

2. Maak nu sandwiches van het maïsbrood belegd met rollade en sla en bestreken met de marmelade.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!