Ingrediënten
4 filetlapjes van circa 150 g p.st.
300 g couscous
1/2 l kokende kippen- of groentebouillon
1 komkommer, geschild en in kleine blokjes
2 bosuitjes, in ringetjes
1 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd
100 g feta, verkruimeld
3 el gehakte munt
3 el gehakte peterselie
sap van 1/2 citroen
4 el extra vergine olijfolie
zout en versgemalen peper
Bereidingswijze
Strooi de couscous in een grote kom en giet er de kokende bouillon op. Laat afgedekt 6 minuten wellen. Roer de korrels los met een vork of met schone handen. Vermeng de rest van de ingrediënten door de couscous en breng op smaak met peper en zout. Verwarm de grillpan. Bestrooi de filetlapjes met zout en peper en bestrijk ze licht met een kwastje olie. Grill ze aan beide kanten in circa 6 minuten mooi bruin en gaar. Serveer met de couscous. Lekker met een schijfje citroen en brood.