Gegrilde biefstuk met rucola en balsamico
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

4 biefstukken van circa 100 g
grof zout en versgemalen peper
4 el extra vergine olijfolie
50 g rucola, gewassen en gedroogd
2 el balsamicoazijn

Bereidingswijze

Haal de biefstukken een uur van tevoren uit de koelkast en wrijf ze in met zout en peper. Verwarm de grillpan en bestrijk de biefstukken met wat olijfolie. Grill de biefstukken 2 à 3 minuten per kant, afhankelijk van de gewenste gaarheid. Leg ze op de borden, bestrooi ze met rucola en besprenkel ze met een beetje balsamicoazijn en olijfolie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!