Gegrilde entrecote met oregano en knoflookbotersaus
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

4 entrecotes van 150 g p st.
2 el olijfolie
grof zout en versgemalen peper
1 el gedroogde oregano
50 g boter
2 teentjes knoflook, geperst

Bereidingswijze

Wrijf de entrecotes in met olijfolie en bestrooi ze met zout, peper en oregano. Verwarm in een klein pannetje de boter en laat de knoflook daarin zachtjes een paar minuten mee fruiten. Verwarm de grillpan en grill de entrecotes in circa 3 minuten per kant mooi bruin en rosé. Leg op elk bord een entrecote. Roer de knoflookboter goed door en giet dit over het vlees.

Lekker met wat gestoomde groenten of sla.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!