Gegrilde entrecote met remouladesaus op stokbrood
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Lunch
Rund
Overig

Ingrediënten

4 dungesneden entrecotes van circa 125 g p.st.
1 el olie
zout en peper
1 groot stokbrood in vier gelijke stukken
1 vleestomaat, in dunne plakken

Voor de remouladesaus:
2 hardgekookte eieren, fijngehakt
1 ansjovisfilet, fijngehakt
1 sjalotje, zeer fijn gesnipperd
2 augurkjes, fijn gehakt
1 el kappertjes
2 el fijngehakte kruiden zoals bieslook, dragon, peterselie en kervel
1 tl scherpe mosterd
2 dl goede of zelfgemaakte mayonaise
zout en peper
citroensap

Bereidingswijze

Vermeng alle ingrediënten voor de remouladesaus in een grote kom en breng op smaak met zout, peper en citroensap. Zet koel weg. Verwarm de grillpan. Bestrooi de entrecotes rondom met zout en peper en bestrijk ze met een beetje olie. Grill ze aan beide kanten in circa 2 minuten per kant op hoog vuur aan. Snijd de stukken stokbrood doormidden en beleg ze met een paar plakken tomaat. Leg hierop het warme vlees en serveer direct met een lepel remouladesaus.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!