Gegrilde kogelbiefstuk met chimichurri
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 kogelbiefstukken à 180 gram

Voor de chimichurri saus:

  • 1 dl olijfolie
  • 1 dl rode wijnazijn
  • 1 dl sinaasappelsap
  • 1 theelepel geraspte sinaasappelschil
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • snufje cayennepeper
  • 1 bosje peterselie, gehakt
  • scheut olijfolie

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten voor de chimichurrisaus in een kom en laat minimaal 5 uur trekken op kamertemperatuur.
  2. Zet een grillpan op hoog vuur en smeer de biefstukken in met een beetje olijfolie. Rooster de kogelbiefstukken twee minuten per kant op de grill en bestrooi met zout en peper.
  3. Serveer met de chimichurrisaus. Lekker met een frisse salade en stokbrood.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!