Gegrilde lamskoteletjes met Engelse mint jelly
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Lam
Overig
Onbekend

Ingrediënten

8 lamskoteletjes
Olijfolie
Een halve pot abrikozenjam
Een half bosje munt
1 eetlepel witte balsamicoazijn

Bereidingswijze

Stap 1.
Bestrijk de lamskoteletjes met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper. Gril ze in een grillpan en zorg dat ze van binnen rose blijven (ongeveer 3 minuten per kant).

Stap 2.
Meng de muntblaadjes en de balsami­coazijn door de abrikozenjam. Pureer met de staafmixer en breng de jelly op smaak met zout en peper.

Stap 3.
Serveer de lamskoteletjes op een schaal met de mintjelly ernaast.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!