Gegrilde tomaatjes met geitenkaas en spek
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Voorgerecht
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

6 dungesneden plakjes gebraden spek
12 mini trostomaatjes
50 g bettine blanc (geitenkaas)
versgemalen peper

Bereidingswijze

Stap 1
Zet de tomaten met de kruin naar beneden en snijd het topje horizontaal af. Schep met een theelepeltje de zaadjes eruit en gooi die weg of bewaar ze voor de soep.

Stap 2
Verwarm de grill van de oven. Halveer het spek in de lengte. Duw de kaas in de tomaatjes en rol het spek om de buitenkant van de tomaatjes. Bestrooi de tomaatjes met peper en leg ze 2 minuten onder de hete grill. Serveer warm op een beetje sla met toast.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!