Ingrediënten
500 gram gekruid half-om-half gehakt
1 ei
2 beschuiten
40 gram braadboter
300 gram spaghetti
zout
1/2 liter kerriesaus uit een pot of uit een zakje
2 bosuitjes
Bereidingswijze
Doe het gehakt met het ei en de verkruimelde beschuiten in een kom en meng alles goed. Rol met vochtige handen van het mengsel gehaktballetjes ter grootte van een flinke walnoot. Verhit de braadboter in een grote koekenpan en bak de gehaktballetjes op halfhoog vuur rondom bruin en gaar.
Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en laat uitlekken.
Maak de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking of warm kant-en-klare kerriesaus uit een pot op in een pan. Laat de gehaktballetjes in de saus doorwarmen. Snijd de schoongemaakte bosuitjes in ringetjes en schep ze door de saus.
Doe de spaghetti in een met heet water voorverwarmde schaal en schep de gehaktballetjes met de saus erdoor. Lekker met sla of groenten naar keuze.