Gemarineerde varkenskoteletten met rozemarijn en knoflook
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Italiaans
Barbecue

Ingrediënten

4 haas- of ribkarbonades
2 teentjes knoflook, geperst
grof zout en peper uit de molen
1 el rozemarijn
1 laurierblad
1 dl rode wijn
2 el olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1
Leg de karbonades in een platte schaal en wrijf ze in met de knoflook, zout en peper, kruiden en giet er dan de wijn en olijfolie overheen. Wentel een beetje zodat de smaken zich goed verdelen en zet de schaal dan afgedekt een dag in de koelkast. Wrijf de marinade van de karbonades en grill ze aan in circa 6 minuten bruin en gaar.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!