Gepaneerde hamburger
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig

Ingrediënten

4x hamburger naturel, gekruid
2 el bloem
1 ei, losgeklopt
100 g ongezoete cornflakes, gekneusd
3 el vloeibare boter

Bereidingswijze

Stap 1
Doe de bloem, het ei en de cornflakes in 3 aparte borden. Druk de hamburgers met de muis van je hand wat platter en doop ze achtereenvolgens rondom in de bloem, dan het ei en als laatste de cornflakes.

Stap 2
Verwarm de boter in de koekenpan en bak de hamburgers op laag vuur in circa 6 minuten bruin en gaar van binnen. Lekker met chutney of chilisaus, frieten en een frisse salade.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!