Geroosterde lamsrack met pompoen en saffraanrijst
20-40 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Lam
Overig
Onbekend

Ingrediënten

2 lamsracks (500 g)
1 takje rozemarijn
400 gram snelkookrijst
4 saffraanblaadjes
Zeezout
1 eetlepel olijfolie
Handje geroosterde amandelen
Bakje waterkers (100 g)
500 g pompoen, geschild en in repen gesneden

Bereidingswijze

Stap 1.
Kook de rijst met saffraan gaar.

Stap 2.
Rooster de lamsracks op de barbecue of onder de grill in ca. 12 tot 15 minuten om en om rose.

Stap 3.
Maak van aluminiumfolie vier pakketjes met pompoenplakjes, rozemarijn, zeezout en olijfolie. Leg de pakketjes op de barbecue of onder de grill en rooster ze tot de pompoen gaar is.

Stap 4.
Bestrooi de lamsracks met zeezout en peper en serveer ze met de pompoen en rijst. Garneer het geheel met amandelen en waterkers.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!