Gevuld brood met groenten en rollade
20-40 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Varken
Overig
Zomer

Ingrediënten

  • 200 g Italiaanse rollade
  • 4 el olijfolie
  • 1 grote ui, in ringen
  • 1 rode paprika, in 8 stukken
  • 1 courgette, in plakjes
  • 1 aubergine, in plakjes
  • zout en peper
  • 1 rond boerenbrood van 1 kg
  • handje rucola, gewassen en gedroogd
  • 100 g zachte geitenkaas, mozzarella of ricotta

Bereidingswijze

  1. Verwarm 1 eetlepel olijfolie en bak eerst de uiringen lichtbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Bak achtereenvolgens de paprika, courgetteplakjes en aubergine. Voeg steeds opnieuw een beetje olie toe.
  3. Laat alle groenten uitlekken en afkoelen tot lauw. Bestrooi met zout en peper.
  4. Snijd een deksel van het brood en hol het brood uit tot circa 3 centimeter van de korst.
  5. Vul de holte van het brood met laagjes rollade, groenten, rucola en kaas tot alles op is. Leg het deksel op het brood en vouw het brood in een stuk folie. Laat nog een uurtje op smaak komen en snijd het dan in punten.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!