Gevuld ei met hamcrème
0-20 minuten
Overig
8 personen
Hapjes/Amuse
Vleeswaren
Overig

Ingrediënten

6 eieren
50 g gekookte ham
2 el mayonaise
zout en peper

Bereidingswijze

Kook 6 eieren hard in 8 minuten, spoel ze koud af en pel ze. Snijd de eieren doormidden en haal het geel eruit. Spoel de halve eieren schoon onder water en laat ze met het snijvlak naar onder uitlekken op keukenpapier. Doe 50 g gekookte ham samen met het eigeel en twee eetlepels mayonaise, zout en peper in een keukenmachine en maal tot het een luchtige crème is. Doe de crème over in een spuitzak en vul hiermee de halve eieren. Het vullen gaat ook met twee lepeltjes.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!