Gevulde courgette met kalfsgehakt
20-40 minuten
Oven
4 personen
Bijgerecht
Kalf
Overig
Onbekend

Ingrediënten

  • 150 g kalfsgehakt
  • 2 courgettes
  • 100 g champignons
  • 1 ui
  • 1 el roomboter
  • 1 el gehakte peterselie
  • 80 g geraspte kaas
  • 1 el gehakte bladselderij

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snijd de courgette in kleine torentjes van ongeveer 3 cm hoogte. Hol deze uit.
  3. Hak de champignons zeer fijn en snipper vervolgens de ui. Bak dit in een pan met de boter op laag vuur. Voeg daarna het gehakt toe en bak tot dit gaar is.
  4. Voeg de kruiden toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Vul de courgette met het mengsel en bestrooi de torentjes met kaas.
  5. Zet ze 15 minuten in de oven.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!