Gevulde entrecote-rolletjes van de barbecue
0-20 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Tussengerecht
Rund
Overig
Barbecue

Ingrediënten

  • 4 dunne entrecotes, max. 0,5 cm dik
  • 50 g zwarte olijven, gehakt
  • 45 g pecan- of walnoten, gehakt
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 takje basilicum, fijngesneden
  • 2 el walnotenolie

Bereidingswijze

  1. Meng de olijven met de noten, knoflook, basilicum en walnotenolie.
  2. Stroot zout en peper op de entrecotes en verdeel het olijvenmengsel erover. Rol ze op en zet ze eventueel vast met een (in water geweekt) prikkertje.
  3. Gril de rolletjes vlees rondom bruin op de barbecue en serveer ze heel of in mooie plakken. Lekker met veldsla of rucola, olijfolie en citroenrasp.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!