Gevulde slablaadjes met achterham
0-20 minuten
Overig
8 personen
Hapjes/Amuse
Vleeswaren
Nederlands
Kinderkeuken

Ingrediënten

  • 120 gram blokjes gekookte achterham
  • 8 blaadjes van little gem/sla
  • 200 gram diepvrieserwtjes, geblancheerd
  • 1 banaan, in blokjes
  • sap van 0,5 citroen
  • 2 eetlepels yogonaise
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • 1 eetlepel gembersiroop
  • 8 takjes platte peterselie
  • Peper en zout

Bereidingswijze

  1. Was en droog de slablaadjes en leg ze in een cirkel op een bord.
  2. Meng de erwtjes, banaan, ham, yogonaise, kerrie, gembersiroop en het citroensap.
  3. Schep het mengsel in de slablaadjes en versier ze met een takje peterselie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!