Gevulde tomaat met Serranoham
20-40 minuten
Oven
4 personen
Bijgerecht
Vleeswaren
Overig
Onbekend

Ingrediënten

4 plakjes Serranoham
4 middelgrote tomaten
Verse basilicum
1 eetlepel paneermeel
30 g pijnboompitten, geroosterd
2 eetlepels geraspte kaas
2 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
1 ui

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180 graden. Snijd de Serranoham, knoflook, ui en basilicum fijn en meng met de geraspte kaas, pijnboompitten en paneermeel en breng op smaak met een beetje peper en zout. Snijd de bovenste helft van de tomaten af en hol ze uit. Snijd ook van de onderkant een heel klein stukje af zodat ze makkelijk rechtop blijven staan. Vul ze met het mengsel, besprenkel met wat olie en zet 15 minuten in de oven.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!