Gevulde zoete puntpaprika met zalm
20-40 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Bijgerecht
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

2 zoete puntpaprika’s, gehalveerd
200 g zalmfilet, in repen
Rasp van de schil en sap van een halve citroen
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel suiker
1 takje tijm
25 g groene pesto uit een potje

Bereidingswijze

Leg de repen zalm in de halve puntpaprika’s.

Meng het citroensap met de rasp, olijfolie, suiker en tijmblaadjes. Besprenkel de zalm hiermee. strooi er wat zout en peper op.

Verpak elke halve gevulde puntpaprika in aluminiumfolie en leg deze 15 minuten op de barbecue.

Serveer met een lepeltje groene pesto.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!