Gewokte kalfsreepjes met limoen en koriander
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Kalf
Oosters

Ingrediënten

500 g kalfsschnitzel, in reepjes
2 el zonnebloemolie
2 teentjes knoflook, in plakjes
1/2 rode peper, fijngehakt
rasp en sap van 1/2 limoen
zout
1 dl kokosmelk
1 bos koriander, gehakt

Bereidingswijze

Verwarm een eetlepel olie in de wok en fruit de knoflook, peper en limoenrasp een minuut. Dep de kalfsreepjes goed droog en bestrooi ze met zout.

Roerbak de helft van de kalfsreepjes een minuut mee op hoog vuur en schap alles uit de wok. Verwarm nog een eetlepel olie en roerbak de rest van de reepjes nog een minuut op hoog vuur. Voeg de rest weer toe en giet nu het limoensap en de kokosmelk toe. Laat op hoog vuur nog een minuut doorkoken.

Bestrooi het gerecht op het laatste moment met korianderblad. Lekker met rijst of mie.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!