Gewokte kogelbiefstuk met gamba’s en paksoi
0-20 minuten
Wokken/Roerbakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Onbekend

Ingrediënten

  • 2 kogelbiefstukken à 180 gram, in reepjes gesneden
  • 12 gamba’s schoongemaakt
  • 2 kleine paksoi grof gesneden
  • sesamolie
  • sojasaus
  • 1 pakje Japanse noedels, beetgaar gekookt

Bereidingswijze

  1. Plaats de wok op hoog vuur en doe er een scheut olie in. Bak de reepjes kogelbiefstuk kort aan en voeg de gamba’s toe.
  2. Doe de paksoi als laatste in de pan. Voeg een scheut sojasaus toe en een paar druppeltjes sesamolie.
  3. Serveer met de Japanse noedels.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!