Glaasje Gandaham, broccolitapenade en ei
0-20 minuten
Koken
4 personen
Hapjes/Amuse
Vleeswaren
Overig
Kerst

Ingrediënten

4 plakken Gandaham
500 g broccoli
3 eieren
30 g boter
Scheutje koksroom
1 eetlepel zonnebloemolie
Halve eetlepel olijfolie

Bereidingswijze

Stap 1.
Kook de broccoli gaar en spoel direct af met koud water. Hak de broccoli fijn en meng met de zonnebloemolie en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 2.
Smelt de boter in een koekenpan en maak hierin een roerei. Zorg dat het niet te hard bakt en meng er de koksroom doorheen. Breng op smaak met zout en peper.

Stap 3.
Verdeel de broccolitapenade over vier whiskyglazen, daarbovenop het roerei en een plak Gandaham.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!