Gnocchi met paddenstoelen en tomatenblokjes
0-20 minuten
Koken
4 personen
Bijgerecht
Overig
Onbekend

Ingrediënten

48 gnocchi, ca. 500 gram
500 g eekhoorntjesbrood of andere paddenstoelen
100 g (geklaarde) boter
2 teentjesknoflook, geperst
1 takje tijm
1 bosje platte peterselie, fijn gehakt
250 ml groenten-of paddenstoelenfond
100 g tomatenblokjes (uit blik)

Bereidingswijze

Stap 1.
Kook de gnocchi volgens de beschrijving op de verpakking (neem ze voorzichtig uit de pan als ze boven komen drijven).

Stap 2.
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in de lengte doormidden. Smelt de boter in de pan, voeg tijm en knoflook toe en doe de paddenstoelen erbij. Bak ze totdat ze goudbruin zijn. Schenk de fond erbij en breng aan de kook.

Stap 3.
Voeg vlak voor het serveren de tomatenblokjes en peterselie toe aan de paddenstoelen.

Stap 4.
Voeg ook de gnocchi toe aan de paddenstoelen.Serveer als bijgerecht bij een mooi stuk rood vlees.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!