Ingrediënten
48 gnocchi, ca. 500 gram
500 g eekhoorntjesbrood of andere paddenstoelen
100 g (geklaarde) boter
2 teentjesknoflook, geperst
1 takje tijm
1 bosje platte peterselie, fijn gehakt
250 ml groenten-of paddenstoelenfond
100 g tomatenblokjes (uit blik)
Bereidingswijze
Stap 1.
Kook de gnocchi volgens de beschrijving op de verpakking (neem ze voorzichtig uit de pan als ze boven komen drijven).
Stap 2.
Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in de lengte doormidden. Smelt de boter in de pan, voeg tijm en knoflook toe en doe de paddenstoelen erbij. Bak ze totdat ze goudbruin zijn. Schenk de fond erbij en breng aan de kook.
Stap 3.
Voeg vlak voor het serveren de tomatenblokjes en peterselie toe aan de paddenstoelen.
Stap 4.
Voeg ook de gnocchi toe aan de paddenstoelen.Serveer als bijgerecht bij een mooi stuk rood vlees.