Griekse hotdog
20-40 minuten
Grill/Barbecue
4 personen
Lunch
Varken
Nederlands
Herfst

Ingrediënten

  • 8 Frankfurter worstjes
  • 8 hotdogbroodjes, opengesneden
  • 4 blaadjes ijsbergsla
  • 1 rode ui, in dunne ringetjes gesneden
  • 100 ml tzatziki
  • 1/2 komkommer, in blokjes gesneden
  • 1 groene appel, in reepjes gesneden
  • peper en zout

Bereidingswijze

  1. Gril Frankfurter worstjes in een grillpan ongeveer 7 tot 9 minuten gaar totdat ze warm zijn (regelmatig draaien).
  2. Leg de worstjes in de broodjes en beleg ze met sla, rode ui, tzatziki, komkommer en groene appel. Breng het eventueel op smaak met wat peper en zout.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!