Groene salade met Ardennerham, meloen en hazelnoten
0-20 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Varken
Frans

Ingrediënten

150 g Ardennerham
150 g gemengde groene sla
1/2 galia of honing meloen, in 8 parten
50 g hazelnoten, geroosterd
50 g zachte geitenkaas

Voor de dressing:
1 tl mosterd
2 el witte balsamicoazijn
zout en peper
1 tl honing
3 el olijfolie

Bereidingswijze

Doe alle ingrediënten voor de dressing in een schone afsluitbare jampot en schud flink door. Breng op smaak met zout en peper. Schep de groene sla om met de dressing en verdeel de sla over 4 borden. Snijd de meloenparten los van de schil en leg op elk bord twee parten. Verdeel de hazelnoten en geitenkaas over de salade en drapeer de ham over de meloen. Voor een complete lunch of licht avondmaal opdienen met brood of frites.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!