Haasbiefstuk met oestersaus en shii-take
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig
Ingrediënten
4 haasbiefstukjes van circa 125 g p.st.
zout en versgemalen peper
2 el (wok)olie
150 g shii-take, in plakjes
3 bosuitjes, in stukjes
3 el oestersaus
Bereidingswijze
Neem het vlees een half uur voor bereiding uit de koelkast en bestrooi het rondom met weinig zout en peper (de oestersaus is al erg zout). Verwarm de olie en bak de biefstukken rondom in circa een minuut per kant aan. Neem het vlees uit de pan. Voeg de shii-take en bosuitjes toe aan het bakvet en roerbak circa 3 minuten. Giet de oestersaus erbij, leg het vlees terug in de pan en laat heel even doorwarmen. Snijd het vlees in plakken voordat u het serveert met bijvoorbeeld noedels of rijst.
Lekkere recepten
Keurslagers bij jou in de buurt
In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!