Hachee
langer dan 60 minuten
Stoven
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

1 hacheepakket (500 g vlees en 500 g uien, kruidenmix)
2 el olie
1 el tomatenpuree
3 el bloem
3/4 liter runderbouillon
2 el rode wijn azijn
zout en peper

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een braadpan en fruit hierin de uien lichtbruin. Roerbak het vlees mee en voeg de tomatenpuree toe. Strooi de bloem en kruidenmix erover en roer alles goed om.

Blus af met de bouillon en azijn en laat met de deksel op de pan in 1,5 uur gaar stoven. Roer af en toe om en controleer of er nog genoeg vocht bij het vlees zit, voeg anders een beetje water of bouillon toe. Breng als nodig is op smaak met zout en peper. Lekker met rijst en sperziebonen.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!