Hachee van kalfssukade en gamba’s met penne
langer dan 60 minuten
Koken
4 personen
Hoofdgerecht
Kalf
Overig
Onbekend

Ingrediënten

450 g kalfssukade, in blokjes gesneden
12 gamba’s, schoongemaakt
Half bosje basilicum
15 kerstomaatjes
1 dl kalfsjus
50 ml kreeftenfond (Lacroix)
Penne
Geperst teentje knoflook
Margarine

Bereidingswijze

Kook de penne gaar volgens de beschrijving op de verpakking. Bak de blokjes sukade in margarine goudbruin en blus ze af met de kalfsjus en de kreeftenfond. gaar het vlees in 1,5 uur gaar. Bak de gamba’s aan en doe die bij het vlees. Voeg vervolgens de tomaatjes en basilicum toe. Breng op smaak met zout en peper en een geperst teentje knoflook. Serveer met de penne en garneer het geheel met wat blaadjes basilicum.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!