Hachee van varkens­schouder, witte bonen en cajunkruiden
langer dan 60 minuten
Stoven
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Onbekend

Ingrediënten

500 g varkensschouderlappen, in blokjes gesneden
Half pakje witte bonen, geweekt in water
Margarine
1 blikje gepelde tomaten
2 takjes tijm
3 teentjes knoflook
2 uien, in ringen gesneden
1 dl kalfsjus
2 eetlepels oude sherryazijn
2 eetlepels cajunkruiden

Bereidingswijze

Bak de blokjes varkensvlees in de margarine goudbruin aan. Voeg vervolgens de bonen, tomaten, tijm, knoflook, ui, kalfsjus en sherryazijn toe. Laat dit alles ongeveer twee uur zacht gaar stoven. Breng het stoofgerecht op smaak met zout, peper en cajunkruiden. Serveer met gekookte rijst.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!