Hamburgertjes
0-20 minuten
Gourmet/Fondue
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Marokkaans
Kerst

Ingrediënten

  • 300 g rundergehakt
  • 3 theelepels ras al hanout
  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 4 theelepels pijnboompitjes, geroosterd
  • Stokbrood
  • 100 g gebakken uitjes
  • Peper en zout

Bereidingswijze

1. Meng rundergehakt met de ras al hanout, peper en zout, ui en pijnboompitjes.
2. Verdeel het gehakt in 8 porties en maak er hamburgertjes van.
3. Gril 2 plakjes stokbrood en bak de hamburgertjes. Leg de hamburgertjes met wat gebakken uitjes tussen het stokbrood.

VOEDINGSWAARDE PER STUK: 250 KCAL (1050 KJ).
EIWIT: 12 G. VET: 13 G (WAARVAN 8 G ONVERZADIGD). KOOLHYDRATEN: 20 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!