Hamlapjes met pastinaken en pompoen
40-60 minuten
Oven
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Overig
Winter

Ingrediënten

600 g hamlapjes in blokjes van 4 cm
500 g pompoen
250 g pastinaak
2 teentjes knoflook, geperst
2 el olijfolie
1 tl korianderzaadjs
1 tl komijnzaadjes
1 Spaanse peper, fijngehakt
2 tl grof zeezout
Handje bladpeterselie, gehakt

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius. Verwijder de schil en de zaadjes van de pompoen en snij het vruchtvlees in grove stukken. Schil de pastinaken en snijd ze in stukken. Doe het vlees met de groenten in een ovenschaal en hussel goed door met de olie en specerijen, peper en zout. Rooster in circa 40 minuten mooi bruin. Bestrooi met peterselie. Lekker met couscous en gesmolten boter.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!