Hollandse worstspies met appel en Zeeuws spek
20-40 minuten
Wellen
4 personen
Hoofdgerecht
Varken
Nederlands
Kerst

Ingrediënten

4 barbecueworstjes
100 g Zeeuws spek in dunne plakjes
1 grote elstar appel
4 grote spiesen
Kwastje met olie

Bereidingswijze

Wel de worstjes 10 minuten in water tegen de kook aan. Snijd de worsten in 4 stukken. Was de appel en snijd hem in vieren, verwijder het klokkenhuis. Snijd de kwarten appel in 3 stukken en wikkel ze in een plakje spek. Rijg per spies 4 stukken worst en drie stukken appel om en om. Rooster ze op de barbecue in circa 3 minuten per kant mooi bruin. Lekker met een beetje suikerstroop.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!