Hotdog met bacon en zuurkool
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Lunch
Varken
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

  • 4 knakworsten van de Keurslager (Keurknakkers), 40 g/st
  • 4 plakken bacon, 60 g
  • 4 harde tijgerbolletjes
  • 50 g gekookte zuurkool
  • 1 el honing
  • 4 el mayonaise
  • 2 tl truffel-paddenstoelentapenade
  • 1 el truffelolie

Bereidingswijze

  1. Besprenkel de bacon met de honing en bak ze krokant in een antiaanbakpan.
  2. Verwarm de knakworsten en snijd de broodjes open.
  3. Meng de mayonaise met de tapenade en truffelolie en besmeer hiermee de broodjes.
  4. Leg er de zuurkool, knakworst en bacon op.

VOEDINGSWAARDEN PER PERSOON: 365 KCAL (1531 KJ). VET: 17 G (WAARVAN 11 G ONVERZADIGD). EIWIT: 14 G. KOOLHYDRATEN: 38,8 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!