Hotdog met crème-paté en peperkoek-crumble
20-40 minuten
Overig
4 personen
Lunch
Varken
Overig
Kinderkeuken

Ingrediënten

  • 4 knakworsten van de Keurslager (Keurknakkers), 40 g/st
  • 2 el olijfolie
  • 4 briochebroodjes
  • 50 g crème-paté
  • 50 g peperkoek
  • 50 g zachte boter
  • 50 g bloem
  • 30 g suiker
  • 2 el gehakte pistachenootjes

Bereidingswijze

  1. Snijd een ‘V’ uit de bovenkant van het broodje en snijd kleine blokjes van de paté. Leg deze patéblokjes op een koude plaats.
  2. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de peperkoek met de boter, bloem en suiker in een staafmixerbeker en mix het heel kort. Verdeel het kruimeldeeg over een met bakpapier beklede bakplaat en druk het een beetje plat. Bak het geheel goudbruin in ongeveer 15 minuten. Laat het afkoelen en verkruimel het.
  3. Verwarm de knakworsten. Leg ze in de broodjes, met daarbovenop de blokjes paté, de crumble en de gehakte pistachenootjes.

VOEDINGSWAARDEN PER PERSOON: 623 KCAL (2600 KJ). VET: 37 G (WAARVAN 19 G ONVERZADIGD). EIWIT: 14 G. KOOLHYDRATEN: 58 G.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!