Houthakkerssteak met paddenstoelensaus
0-20 minuten
Bakken
4 personen
Hoofdgerecht
Rund
Overig

Ingrediënten

4 houthakkerssteaks
3 el. vloeibare boter
1 kleine ui, gesnipperd
150 g gemengde paddenstoelen, schoongemaakt en kleingesneden
1 el. bloem
1 dl kookroom
zout en peper

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een koekenpan, bak de steaks hierin rondom aan in ca. 3 minuten per kant. Haal het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie.

Fruit in het braadvet de ui licht aan, bak de paddenstoelen kort mee en strooi de bloem erover, roer goed om en giet de room erbij. Laat het geheel nu 2 minuten doorkoken en breng op smaak met zout en peper.

Leg de steaks nog een paar minuten terug in de saus om goed door te warmen. Lekker met een salade en pasta.

Keurslagers bij jou in de buurt

In Nederland zijn ruim 350 Keurslagers gevestigd. Er bevindt zich er vast wel een bij jou in de buurt. Voer een postcode in om in de buurt te zoeken!